•  
  • Korkapparat Hem
  • Brygga hemma
  • Privacy
  • Sitemap

Experimentera att göra detta superbilliga vin

Ej alla av oss har råd att äga ett glas bra vin på våra bord vid våra måltider.

Men om det nu vore möjligt, skulle samtliga älska att inta till ackompanjemang av denna dryck.


Vinsasen finns på https://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.

Vin är en dryck som har firats efter urminnes tider.

Det finns handlingar som visar att det bryggdes samt fanns med på favoritlistan allaredan när människan absolut hade lärt sej att bruka sin födoämnen.

Denna dryck rekommenderas för konsumtion utav män, kvinns och pensionärer.

Det röda druvvinet i synnerhet innehar visat ett litet antal exceptionella egenskaper vad gäller att stoppa åldrande, typ att det har flera medicinska positiva egenskaper om de tas regelbundet alldenstund det är extremt rikt på antioxidanter.

För dem som ej kan inhandla vin, är allt inte förlorat.

Vem som helst kan göra en ganska bra vin med ingredienser från kökshyllan.

Detta kommentar kommer att visa dig hurdan man gör detta.

Med lite övning kommer du att kunna tillverka ditt eget billiga vin som i smak kan konkurrera med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.

Vad man behöver för ditt hemgjorda vin

En halv kopp socker

144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 andel druvsaft samt ej innehar ett litet antal andra tillsatser

En butelj där du kan jämföra 4 liter vätska

Två-tre ordinarie ballonger

Vatten – Det rekommenderas att använda destillerat vatten, men du kan begagna ditt vanliga kranvatten för att fler minska kostnaderna

Ett stift som kommer att brukas för att göra några hål i ballongerna

Vinjäst. Men om du ej innehar det, kan vanligt bagerijäst fungera oxå fast smaken blir tyvärr därefter oxå.

Kolla online efter ett bäst vinjäst, de kostar inte flera kronor per färdig butelj.

För nybörjare som ska lite mer orientering samt assistans, skulle det vara bäst om man se till att man innehar med dig en mätkopp, ett gummisnodd alternativt, en tratt samt flaskor

Kavla opp ärmarna och gör dej beredd att göra vin

Ta tratten och häll efter att saften i behållaren.

Häll samtliga tre burkar (totalt 144 gram) och häll efter att i två gånger så mycket vatten.

Om man innehar tre burkar saft, häll sex burkar vatten.

Skaka alltihop tills blandningen blir totalt enhetlig.

Vid denna punkt, tillsätt den halva koppen socker.

Skaka åter grundligt.

Sockret skall vara totalt löst i slutet utav blandningen.

Nu tar vi jästen.

Följ instruktionerna, mixa ut jästen enligt instruktioner samt få den klar för användning.

När jästen är beredd, tillsätt även denna till blandningen du innehar och skaka igen.

När detta innehar slutförts, anknyta man ballongen till mynningen av behållaren.

Säkerställ att ballongen har ett litet antal hål i sej innan man knyter fixerad den till mynningen av behållaren.

Det är ett speciellt sätt att knyta ballongen till mynningen utav behållaren.

Det borde vara antagligen producerat och tätt (här kan man använda band alternativt gummisnodd att knyta med).

Placera behållaren på en varm plats, vari den ej skall störas på minst en halv dag (12 timmar).

Vid slutet utav denna tid kommer man att höra poppande läte utav bubblor.

Detta är ett bevis på att jästen funkar väl.

När dagarna passerar (processen kan ta några 2-3 veckor) kommer ballongen att bli bombastisk med gas som genereras utav jäsningsprocessen.

Så länge ballongen blåses opp är processen verksam.

Man kommer att veta när vinet är klart, när ballongen töms.

Ditt vin är färdigt!

Nu måste man tappa det makligt genom en sil i de flaskor man önskar lagra det i.

Flaskorna ska företrädesvis inneha en mörk kulör.

Stoppa in i kylskåpet samt njut efter utav ditt eget vin som kostade nästan inget – men det är gott!


  • hembryggning
  • vinbryggning
  • vintillverkning

Share This Post

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Pinterest

Related Posts

Leave A Comment

Click here to cancel reply.

You must be logged in to post a comment.

Menu

  • Tycker ni att Aromhuset Zero Stilldrinkkoncentrat Päron har en smak som påminner om färska päron?
  • Aromhuset Stilldrinkkoncentrat med smak av Citrusfrukt och Rödapelsin
  • Vad finns det i Aromhusets Fruktexplosion och någon smak har den?
  • Rabarbrastilldryck – koncentrat
  • Nya generationens drycker: Aromhusets sockerfria stilldrinkskoncentrat
  • Kan jag blanda Ananas-koncentratet/Ananas-förtätningen med andra smaker för att skapa en egen tropisk dryck?
  • Varför erbjuder Svenskt Kosttillskott inte kolloidalt silver av premiumkvalitet?
  • Hur balanseras smakerna i Grapefrukt & Blodapelsin-koncentratet?
  • Vad används citronsyra till: Mångsidiga Användningsområden och Fördelar
  • Nya generationens drycker: Aromhusets sockerfria stilldrinkskoncentrat
  • Vad innebär det att ha en Ananas \”naturlig\” smak?
  • Aromhuset sockerfritt läskkoncentrat fruktsoda: Upplev ren smak utan eftersmak
  • Är askorbinsyra riskabelt: Betydelsefull information
  • Upptäck Den Pigga Smaken av Aromhusets Sockerfria Grapefrukt Saft: En Hälsosam och Anpassningsbar Dryck för Alla Omständigheter
  • Det optimala sötningsmedlet: Sockerkoncentrat utan bismak
  • Varför är premium kolloidalt silver inte tillgängligt hos Svenskt Kosttillskott?
  • (no title)
  • Är Aromhusets Banan stilldrink ett bra valmöjlighet för att stilla törsten under heta sommardagar?
  • Existerar det vuxensorter som motsvarar Blodapelsin i ert sortiment?
  • Aromhuset sockerfritt läskkoncentrat krusbär: Njut av äkta smak utan oönskvärda toner

Pages

  • Privacy
  • Sitemap
  • Korkapparat Hem
  • Brygga hemma
  • Privacy
  • Sitemap

Powered by korkapparat.se