•  
  • Korkapparat Hem
  • Brygga hemma
  • Privacy
  • Sitemap

Prova att producera detta superbilliga vin

Inte alla av oss har råd att ha ett glas läckert vin på våra bord vid våra måltider.

Men om det nu vore möjligt, skulle samtliga älska att äta till ackompanjemang av denna dryck.

Vin är en dryck som har firats sedan urminnes tider.

Det finns dokument som visar att det bryggdes och fanns med på favoritlistan redan när människan precis hade lärt sig att odla sin föda.

Denna dryck rekommenderas för konsumtion av män, kvinnor och pensionärer.

Det röda druvvinet särskilt har visat en del exceptionella egenskaper vad gäller att förhindra åldrande, liksom att det har otaliga medicinska fördelar ifall de tas regelbundet med tanke på att det är oerhört rikt på antioxidanter.

För dem som inte kan handla vin, är allt inte förlorat.

Vem som helst kan tillverka ett någorlunda gott vin med ingredienser som kommer från kökshyllan.

Detta inlägg kommer att påvisa dig hur man åstadkommer detta.

Innan vi börjar bör jag förtälja att det så klart finns ett snabbare sätt som också framställer ett smakrikare vin. Köp en vinsats från vinbryggningssats genom att klicka här från hembryggning.se, prisad.se eller annan webshop.

Med en aning övning kommer du att klara av att brygga ditt eget billiga vin som i smaker kan tävla med de allra bästa (hmmm).

Vad du behöver för ditt hemgjorda vin

En halv kopp socker

144 gram druvsaft (ungefär 3 burkar) – se till att dessa är 100 procent druvsaft och inte har några övriga tillsatser

En flaska där du kan mäta 4 liter vätska

Två-tre ordinarie ballonger

Vatten – Det rekommenderas att bruka destillerat vatten, men du kan nyttja ditt vanliga kranvatten för att ytterligare krympa kostnaderna

Ett stift som kommer att användas för att göra en del hål i ballongerna

Vinjäst. Men om du inte har det, kan vanligt bagerijäst fungera också fast smaken blir dessvärre därefter.

Kolla på internet efter ett bra vinjäst, de kostar inte många kronor per färdig flaska.

För nybörjare som behöver lite mer orientering och hjälp, skulle det vara bra om du se till att du har med dig en mätkopp, ett gummiband alternativt ett stramt rep, en tratt och flaskor

Kavla upp ärmarna och gör dig beredd att tillverka vin

Ta tratten och häll därefter saften i behållaren.

Häll samtliga tre burkar (totalt 144 gram) och häll efteråt i dubbelt så mycket vatten.

Om du har tre burkar saft, häll sex burkar vatten.

Skaka alltihop tills blandningen blir absolut homogen.

Vid denna punkt, addera den halva koppen socker.

Skaka igen grundligt.

Sockret ska helst vara helt löst i slutet av blandningen.

Nu tar vi jästen.

Följ instruktionerna, blanda ut jästen i enlighet med instruktioner och få den färdig för användning.

När jästen är klar, tillsätt dessutom denna till blandningen du har och skaka igen.

När detta har slutförts, binda du ballongen till mynningen av behållaren.

Säkerställ att ballongen har en del hål i sig innan du knyter fast den till mynningen av behållaren.

Det finns ett särskilt sätt att knyta ballongen till mynningen av behållaren.

Det ska helst vara bra gjort samt tätt (här kan du använda snöre alternativt gummiband att knyta med).

Placera behållaren på en varm plats, där den inte bör störas på minst en halv dag (12 timmar).

Vid slutet av denna tid kommer du att höra poppande ljud av bubblor.

Detta är ett intyg på att jästen funkar väl.

När dagarna passerar (processen kan ta några 2-3 veckor) kommer ballongen att bli uppblåst med gas som genereras av jäsningsprocessen.

Så länge ballongen blåses upp är processen igång.

Du kommer att veta när vinet är färdigt, när ballongen töms.

Ditt vin är klart!

Nu tvingas du tappa det sakta genom en sil i de flaskor du vill lagra det i.

Flaskorna bör företrädesvis ha en mörk färg.

Stoppa in i kylskåpet och njut därefter av ditt eget vin som kostade nästan ingenting – men det är gott!


  • vinsats
  • vinsatser

Share This Post

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Pinterest

Related Posts

Leave A Comment

Click here to cancel reply.

You must be logged in to post a comment.

Menu

  • Tycker ni att Aromhuset Zero Stilldrinkkoncentrat Päron har en smak som påminner om färska päron?
  • Aromhuset Stilldrinkkoncentrat med smak av Citrusfrukt och Rödapelsin
  • Vad finns det i Aromhusets Fruktexplosion och någon smak har den?
  • Rabarbrastilldryck – koncentrat
  • Nya generationens drycker: Aromhusets sockerfria stilldrinkskoncentrat
  • Kan jag blanda Ananas-koncentratet/Ananas-förtätningen med andra smaker för att skapa en egen tropisk dryck?
  • Varför erbjuder Svenskt Kosttillskott inte kolloidalt silver av premiumkvalitet?
  • Hur balanseras smakerna i Grapefrukt & Blodapelsin-koncentratet?
  • Vad används citronsyra till: Mångsidiga Användningsområden och Fördelar
  • Nya generationens drycker: Aromhusets sockerfria stilldrinkskoncentrat
  • Vad innebär det att ha en Ananas \”naturlig\” smak?
  • Aromhuset sockerfritt läskkoncentrat fruktsoda: Upplev ren smak utan eftersmak
  • Är askorbinsyra riskabelt: Betydelsefull information
  • Upptäck Den Pigga Smaken av Aromhusets Sockerfria Grapefrukt Saft: En Hälsosam och Anpassningsbar Dryck för Alla Omständigheter
  • Det optimala sötningsmedlet: Sockerkoncentrat utan bismak
  • Varför är premium kolloidalt silver inte tillgängligt hos Svenskt Kosttillskott?
  • (no title)
  • Är Aromhusets Banan stilldrink ett bra valmöjlighet för att stilla törsten under heta sommardagar?
  • Existerar det vuxensorter som motsvarar Blodapelsin i ert sortiment?
  • Aromhuset sockerfritt läskkoncentrat krusbär: Njut av äkta smak utan oönskvärda toner

Pages

  • Privacy
  • Sitemap
  • Korkapparat Hem
  • Brygga hemma
  • Privacy
  • Sitemap

Powered by korkapparat.se